Известие

Collapse
No announcement yet.

Навигация - карти .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В крайна сметка от този форум не ни върши работа нищо така ли ???

Казаха ми , че имало някакъв човек който УЖ можел да намери ( направи картата ) . Срещу 250лв . Идва пуска ако тръгне плащаш ако не - не пУащаш . Ако някой реши , че му се дават 250 за нави да поразпитам тук там за телефони и т.н.

Comment

Аз имам диск за централна европа, така си дойде с колата. После ще се опитам да го кача
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

??

За G2 или G3 имаш, 99 ти е колата трябва да е G2, ако не си я сменял или не са ти я сменили. Качвай аз лично треперя от нетърпение да има нещо и да тръгне. Идея и решение има, но за 180 лв и навигация или си дистанционно или стъч което трябва да се пригоди. Но оригинала е оригинал, ако има повече хора с интерес може да преговаряме с колеги китайци за тези устройства....

Comment

За съжаление, единственото вярно и сигурно нещо по въпроса с БГ 166 навигацията е това, което многократно каза колегата Linkestis, колкото и песимистично да звучи.

Дори и в сайта, към който ни пращат (за зелен хайвер) срещу SMS от 5 лв. има сериозна дискусия по въпроса.

Ето и есенцията от нея:

This is the new Opel Siemens update 2010-2011

The set contains 8 map cd's and 1 Software CD for updating the system

CD 1 Alps
          CD 2 Benelux
          CD 3 France
          CD 4 Germany
          CD 5 Iberia
          CD 6 Italy
          CD 7 Nordic
          CD 8 UK & Ireland

CD 9 Software Update & MRE

Please note that the coverage will not be further extended. Regions which are not listed are not and will not be available

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Колеги от скоро съм собственик на кораба 166 и следя с интерес темите за навигацията. Прочетох всичко което има във форума. Надявам се някой да успее да преконвертира карти за 166. Аз мога да съдействам с оригинален диск на италия от 2000-2001г. Колата ми е 2000 година но явно навигацията е сменяна защото съм с G3 и диска върви на нея. Така че при нужда мога да дам диска да видите структурата му.

Comment

Ако знаете колко народ се би в гърдите,и тук и в Ланча форума..."кои аз ли бе,е сега за два дена съм готов"...."пари не искам картите са готови и тръгнаха"....."само се прави ъпдейт към G3 и готово"...
              "ееееее тия от Навтек..да им е.. мамата 2000г. спрели да поддържат карти за наШте навигаций"..."еее момчета не става...не мога да разбия сорса"....."човека се покри от една година го няма"..

Та колкото и да се мъчите,няма да постигнете нищо.По простата причина че много народ се е мъчил да интегрира карти към тази навигация без успех
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Във всичките теми за нави съм си качвал оригиналния диск за Ж2, казвали сме ,че ако някой направи диск за Бг и тръгне ще получи толкова пари колкото каже и в крайна сметка - нищо. Така,че засега това е положението.
                В най-горния линк пише - срещу 5 лв-линк за карта за Бг която става за 166...
                И аз като гражданин на Бг , съответно на Европа си викам - тази цена напълно ме устройва..и хоп..
                Наздраве на всички....
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                  Във всичките теми за нави съм си качвал оригиналния диск за Ж2, казвали сме ,че ако някой направи диск за Бг и тръгне ще получи толкова пари колкото каже и в крайна сметка - нищо. Така,че засега това е положението.
                  В най-горния линк пише - срещу 5 лв-линк за карта за Бг която става за 166...
                  И аз като гражданин на Бг , съответно на Европа си викам - тази цена напълно ме устройва..и хоп..
                  Наздраве на всички....
                  Така е колега повечето от нас се вързаха с мисля само едно изключение
                  Ти му викаш ела,то ти вика недей ела...

Comment

Пишете ме в изключенията
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колеги не мога да кача архивния файл на диска за централна европа защото е твърде голям около 300 МБ
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                        Колеги не мога да кача архивния файл на диска за централна европа защото е твърде голям около 300 МБ
                        Не се мъчи. Аз намерих карти на UK, които са достатъчни за да послужат за експерименти.

По-важното на този етап:

Колеги, не пращайте SMS-и във връзка с този линк.

Това е пълна измама.

Тарикатът си е направил блог в домейн на гугъл. Това,което мисля да направя е да рапортувам за измамата на хостващия сайт и така историята да приключи, като се разкара и от търсачката.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Явно е проблем с навигацията колеги. Преди няколко дни гледах на сайта на БГ представителя на гармин, че се предлага някаква навигация за вграждане на гармин, която се свързва към всеки /според тях/ екран на коя да е кола, стига да има такъв. Някой има ли представа за какво става въпрос и има ли възможност действително да се инсталира в нашите 166ци?
                          alfa romeo 166 2.0TS facelift ex
                          fiat bravo t-jet 150hp
                          alfa romeo 156 2.5 V6 190hp ex

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Пишете ме в изключенията
                            Точно за теб говорех
                            Ти му викаш ела,то ти вика недей ела...

Comment

Аз си мисля да пусна една жалбица в "Защита на потребителите". Това, без съмнение, от юридическа гледна точка e в разрес със Закона за защита на потребителите, защото те въвежда в заблуда.
                              По темата- знам, че няма място за сравнение между мобилните навигации и удоволствието от оригиналната, но изглежда доста отчайваща ситуацията в момента.
                              Аз друго си мисля. Така или иначе дисплея е ясно , че може да се ползва да се върже ДВД и какво ли още не. Смисъл можеш да ползваш екрана на ICS да визуализира всичко. МИ тогава защо не може да се изкара видео изход от някаква навигация, било то гармин или някаква друга, и само да се визуализира на дисплея.
                              Трудно ми е да разбера как може, при последните версиите на 166 от 2005-2007 година да не са си направили труда, макар с допълнително заплащане, да си поръчаш карта за Източна Европа. Все пак това са потенциални клиенти , а разработката не вярвам да е милиони..
                              Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Пазара е тъвърде малък(за нови коли),затова сигурно.Може и да си мислят,че още скачаме по дърветата и си държим колите само пред пещерите за разкош.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X